Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ceremonie de validare a lui Klaus Iohannis „Privesc cu toată răspunderea drumul greu care ne aşteaptă”/ Băsescu - „Nu aş fi vrut ca stânga să domine toate instituţiile statului”

ro

21 Nov, 2014 12:09 1153 Marime text
Curtea Constituţională a validat, astăzi, hotărârile de validare a rezultatului alegerilor prezidenţiale şi a alegerii lui Klaus Iohannis funcţia de preşedinte al României.



În acest moment se desfăşoară ceremonia, la care participă preşedintele ales, Klaus Iohannis, şi preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu.

„Acum, după 25 de ani de la Revoluţia română se încheie o etapă. Românii, prin votul lor, au spus clar: Stop şi de la capăt! Privesc cu toată răspunderea drumul greu care ne aşteaptă, la capătul căreia se află România prosperă şi puternică”, a declarat Klaus Iohannis.



UPDATE ora 12.15

Preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu, i-a urat lui Klaus Iohannis ca peste cinci ani să stea tot în banca din dreapta, fără fostul preşedinte în banca din stânga.

„Închei, mulţumindu-vă de un lucru care ţinea de o problemă personală. Nu aş fi vrut ca stânga să domine toate instituţiile statului. Scorurile pen care le-aţi obţinut mi-a arătat că românii au opţiuni pentru dreapta şi pentru centru-dreapta”, a conchis Traian Băsescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii