Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cernavodă şi Năvodari nu au reuşit să trimită nici la această oră buletinele de vot. Află poziţia BEJ

ro

10 Dec, 2012 18:49 1470 Marime text

Preşedinţii secţiilor de votare din Cernavodă şi Năvodari nu au predat până la această oră buletinele de vot. Purtătorul de cuvânt al BEJ, Adrian Bolohan, a declarat că a vorbit personal cu primarul de la Cernavodă, Gheorghe Hânsă, care a fost rugat să urgenteze problema. Bolohan a explicat că acum jumătate de oră, Hânsă a trimis Poliţia Locală după anumiţi preşedinţi din secţiile de votare din Cernavodă întrucât aceştia nu răspund la telefon. Preşedinţii respectivi ar fi venit noaptea trecută la Prefectura Constanţa pentru predarea buletinelor şi li s-ar fi spus că au răgaz 10 ore pentru predarea acestora şi au făcut drum întors la Cernavodă. Bolohan a precizat că BEJ nu a oferit astfel de informaţii privind un posibil răgaz.

Bolohan a precizat că din informaţiile pe care le deţine Judecătoria Medgidia şi-a retras reprezentanţii de la Prefectura Constanţa ca atare, şefii secţiilor de votare din Cernavodă vor trebui să se prezinte la Judecătoria din Medgidia.

La Năvodari, Bolohan a precizat că un coleg a discutat cu viceprimarul oraşului care nu a garantat când poate să trimită buletinele de vot. La fel, preşedinţii secţiilor de votare de la Năvodari vor trebui să se adreseze judecătoriilor unde sunt arondaţi.

Bolohan a precizat că preşedinţii secţiilor de votare din Năvodari şi din Cernavodă pot fi sancţionaţi cu amenzi, BEJ urmând să analizeze această situaţie.

UPDATE:

În urmă cu câteva momente, au sosit la BEJ şi preşedinţii secţiilor de votare din Cernavodă şi din Năvodari. Preşedintele BEJ, Andrea Stoianogolo a anunţat această informaţie. Preşedinţii secţiilor de votare vor lăsa procesele verbale şi dosarele la BEJ pentru verificare, urmând ca apoi aceştia să predea buletinele de vot judecătoriilor unde sunt arondate localităţile Cernavodă şi Năvodari. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii