Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Locurile la cuseta se pot rezerva si de la automatele de bilete de pe litoral

ro

01 Jul, 2010 20:00 1366 Marime text

CFR Călători anunţă că, începând de astăzi, călătorii au posibilitatea de a achiziţiona de la automatele de vânzare bilete instalate în staţiile Bucureşti Nord, Constanţa şi Mangalia legitimaţii de călătorie şi cu rezervarea locurilor la vagon de dormit, cuşetă şi Business.

Compania mai precizează că automatele de vânzare a legitimaţiilor de călătorie în trafic intern sunt uşor de folosit, prin intermediul unui touch-screen, iar pentru plata legitimaţiilor de călătorie au încorporat cititor de card bancar (POS). Acestea sunt prevăzute cu module şi aplicaţii necesare pentru emiterea legitimaţiilor şi rezervarea locurilor.

În plus, călătorii pot beneficia de de servicii suplimentare, respectiv informarea despre orele de plecare şi sosire a trenurilor, vânzarea de legitimaţii de călătorie în trafic intern, la tarif preţ întreg, la tarif pentru copii, elevi şi studenţi, biletul dus-întors cu reducere de 10% şi oferta "Minigrup 2-5", cu rezervarea locurilor la vagoane clasă, de dormit, cuşetă şi Business.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii