Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru pe primul loc, Brânză pe al doilea Banias s-a prăbuşit în Colegiul 1?!

ro

04 Mar, 2011 03:29 2626 Marime text
banias.jpg În cadrul unei întâlniri cu democrat-liberalii din Colegiul 1, care a avut loc vineri după-amiază la Năvodari, cei trei candidaţi pentru şefia PDL Constanţa au fost răsplătiţi de auditoriu cu voturi, neoficiale, dar orientative. Cei trei candidaţi la şefia organizaţiei PDL Constanţa au fost „examinaţi" la materia „program politic" de către reprezentanţii Colegiului 1.

chiru_branza.jpgDemocrat-liberalii Gigi Chiru, Paul Brânză şi Mircea Banias, toţi pretendenţi ai funcţiei de preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Constanţa, şi-au prezentat portofoliile în faţa reprezentanţilor Colegiului 1. Întrunirea a avut loc la Năvodari, începând cu ora 17.00, iar cei trei pedelişti au fost invitaţi rând pe rând să-şi expună programul politic în faţa mai multor democrat-liberali din localităţile Lumina, Corbu, Cogealac şi Năvodari. Chiru, Brânză şi Banias au purtat separat discuţii interactive cu democrat-liberalii prezenţi la întrunire. Candidaţii la şefia PDL Constanţa au răspuns la întrebări legate de activitatea politică, profesională, dar şi de viaţa personală. După ce fiecare dintre candidaţi şi-a prezentat în linii mari platforma pentru conducerea organizaţiei judeţene PDL Constanţa, auditoriul i-a şi răsplătit pentru modul în care s-au prezentat în faţa lor.

Chiru 18 voturi, Brânză patru, Banias două

Potrivit prim-vicepreşedintelui Colegiului 1, Adrian Sponte, preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret a PDL şi secretar executiv al tinerilor democrat-liberali la nivel naţional, Gigi Chiru a primit 18 voturi din partea celor prezenţi, Paul Brânză patru, iar Mircea Banias două. „Am dorit să obţinem reacţii la cald din partea celor prezenţi, pentru a vedea care a fost impresia generală despre modul în care candidaţii s-au prezentat în urma discuţiilor interactive. Această întrunire este o premieră şi aş dori să dăm într-un fel tonul pentru astfel de reuniuni în care candidaţii să aibă şansa să-şi expună proiectele. Aş vrea ca exemplul să ne fie urmat şi de alte colegii şi, în timpul rămas până pe 12 martie, să aibă loc mai multe astfel de întruniri", a precizat Adrian Sponte. Acesta a mai precizat că Tudorel Calapod, preşedintele PDL Năvodari, ar fi fost ofertat de către Christian Gigi Chiru să ocupe funcţia de prim-vicepreşedinte în noua echipă de conducere a PDL Constanţa. „Mie mi s-a propus o funcţie de vicepreşedinte, şi a mai fost lansată o ofertă pentru PDL Năvodari pentru o funcţie de secretar executiv. Şi celelalte localităţi participante au primit oferta de a avea reprezentanţi în noua echipă de conducere a PDL Constanţa, din partea domnului Chiru. Rămâne de văzut care dintre cei candidaţi va fi considerat cel mai potrivit să conducă PDL Constanţa: Gigi Chiru, Paul Brânză sau Mircea Banias. Noi ne dorim ca cel mai bun să câştige", a precizat democrat-liberalul Adrian Sponte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • petru Chiru 06 Mar, 2011 11:33 Ai reusit sa pacalesti lumea. Sa` nu aveti niciodata incredere intr-un tigan cu frate PSD. Chiar credeti ca un vanzator de mici vrea sa ajunga in fruntea pdl ca sa va ajute??????????
  • votant 04 Mar, 2011 19:44 Banias sa ne lase ca a avut tot timpul din lume sa demonstreze ce poate si in afara de scandaluri se vede ca nu poate nimic,acum o mai face si pe suparatul,ce vroia sa alerge de unul singur si probabil nici atunci nu ar fi castigat ,ca sa-r fi impiedicat el de ceva... GIGI CHIRU este in acest moment optiunea cea mai buna.
  • hmmm 03 Mar, 2011 23:44 cam asa va fi si rezultatul la alegerile din 12 martie !
  • fara nume 03 Mar, 2011 23:38 CHIRU PRESEDINTE !