Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Gigi Chiru cu ocazia Zilei Europei „Trebuie să aducem în Europa şi clasa de mijloc, pe cei care muncesc în Dobrogea, în Constanţa“

ro

09 May, 2014 09:48 1553 Marime text
Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 9 mai, Ziua Europei: „Ziua de 9 mai, Ziua Europei, ar trebui să aibă o importanţă mai mare anul acesta pentru noi, pentru România. Nu este de ajuns că suntem în Uniunea Europeană, dar România trebuie să devină o ţară europeană în adevăratul sens al cuvântului. Este necesar să arătăm Europei că suntem demni de ea, că evoluăm şi că facem cele mai bune alegeri pentru ţara noastră. În acest an trebuie să fim mai conştienţi ca oricând de importanţa Parlamentului European şi mai atent la alegerile pe care le facem, la persoanele pe care le trimitem acolo. România trebuie să demonstreze că este europeană, că îşi merită locul în Europa“, declară liderul PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru.
Potrivit preşedintelui democrat-liberalilor constănţeni, „Judeţul Constanţa reprezintă, din punct de vedere etnic şi cultural, Europa. În judeţul Constanţa şi în Dobrogea avem un model demn de admirat din punct de vedere al convieţuirii interetnice şi culturale. Modelul european există în Dobrogea. Ţelul pe care noi trebuie să îl atingem este cel economic. Astfel, Europa va fi în fiecare casă, iar România va fi mai aproape de Europa. Din păcate, din punct de vedere economic suntem departe de Europa“. „Nu poţi defila în Europa cu cozile sărăciei, cu umilirea constănţenilor. Europa în fiecare casă înseamnă victoria asupra corupţiei, a baronilor locali, a celor care readuc România şi judeţul Constanţa într-o epocă de tristă amintire, a dictaturii“, susţine Gigi Chiru.
„Trebuie să aducem în Europa şi clasa de mijloc, pe cei care muncesc în România, în Dobrogea, în Constanţa. Europa trebuie să fie în fiecare casă, orice român trebuie să aibă o viaţă de european, salariu de european, drepturi de cetăţean european. Doar aşa vom aduce Europa în fiecare casă”, conchide preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii