Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va pica testul?! Directorii susţinuţi de PDL, evaluaţi pe bază de chestionare

ro

07 Apr, 2011 23:50 1755 Marime text

În cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean din această după-amiază, democrat-liberalii au stabilit forma chestionarului pe baza căruia vor fi evaluaţi directorii de instituţii deconcentrate susţinuţi de PDL.

 

Întrebat dacă vor fi evaluaţi şi directorii instituţiilor subordonate Ministerului Transporturilor, preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Gigi Chiru, a precizat că Valentin Zeicu, de exemplu, va fi supus acestei evaluări întrucât a fost susţinut de PDL pentru ocuparea funcţiei de director al Administraţiei Canalelor Navigabile. Nu va fi, se pare, şi cazul lui Andrei Aurelian Popa directorul Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa, care nu a fost numit în funcţie cu susţinerea organizaţiei judeţene PDL Constanţa. Se pare că nici şeful Căpităniei Constanţa, Alexandru Mezei, nu va intra în spectrul evaluărilor iniţiate de PDL.

„Prioritatea pentru noi este să ne aşezăm. Le vom retrage sprijinul politic celor care nu şi-au făcut datoria şi îi vom sprijini în continuare pe cei care şi-au făcut treaba", a declarat Christian Gigi Chiru. Şeful PDL Constanţa a precizat că după alegerea conducerii partidului la nivel naţional, vor avea loc noi negocieri, cu UNPR, privind funcţiile de conducere ale instituţiilor de pe plan local. „Interesul nostru este ca la nivel judeţean programul guvernamental să fie cât mai bine aplicat", a subliniat Gigi Chiru.

 

Evaluare va avea rol de filtru

 

Chestionarul alcătuit de comisia de evaluare a directorilor din cadrul PDL Constanţa va avea 44 de respondenţi - atâţia câţi numără foul de conducere al organizaţiei judeţene. Cu alte cuvinte, democrat-liberalii îşi vor exprima opinia cu privire la modul în care directorii ce au avut susţinerea filialei au condus instituţiile la cârma cărora au fost numiţi. „Aceste chestionare vor avea rolul de a reflecta modul cum este percepută imaginea directorilor numiţi cu susţinerea PDL, fără a avea pretenţia de a fi o evaluare profesională. Ne vom discocia de colegii care au probleme cu legea sau probleme de comunicare. Ne pasă de felul în care colegii noştri se achită de sarcinile cu care au fost învestiţi. Această evaluare are rolul de a fi un filtru", a precizat Gigi Chiru.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sava 07 Apr, 2011 20:05 O aberatie marca... Mihai Petre ? Cum poti sa spui ca retragi sprijinul politic unui director care a performat profesional dar care n-au imagine..politica? Numai cei care n-au muncit pot spune asa ceva .De fapt intreaga actiune denota infantilism politic,atata timp cat acum directorii nu mai sunt numiti cu sprijin politic.Cel putin asa declara domnul Emil Boc.