Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulatia feroviara este intrerupta pe linia Bucuresti – Constanta

ro

09 Jan, 2009 16:26 848 Marime text

Circulaţia feroviară Bucureşti - Constanţa este întreruptă, din cauza ruperii pantografelor a două trenuri de marfă, iar două trenuri accelerat au întârzieri de până la 120 de minute.

Incidentul s-a produs între staţiile Pasărea şi Brăneşti, circulaţia feroviară este oprită pe firul I începând cu ora 5.45, respectiv 6.20 pe firul II.


Cauza este ruperea pantografelor a două trenuri de marfă, care aparţin operatorilor CFR Marfă şi Rompetrol Logistic. Pantografele ( cuplajele cu linia electrică) s-au stricat deoarece sunt afectate de uzură. Gerul a fost un alt factor care a determinat întâmplarea neprevăzută care afectează circulaţia trenurilor de călători.

Trenurile 8011, care circula pe relaţia Bucureşti Obor – Constanţa şi 8032 care circula de la Constanţa spre Bucureşti staţionează în gările Pantelimon, respectiv Fundulea, până la redeschiderea circulaţiei.

Astfel, la această oră echipele de intervenţii desfăşoară lucrări, pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp. Conform datelor de ultimă oră furnizate de directorul de comunicare CFR Călători se speră ca în 30 de minute circulaţia să îşi revină la normal, iar pe un fir deja se circulă cu greutate, informează NewsIn.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii