Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulatia in centrul orasului Tulcea, reluata, dupa restrictia impusa de cresterea Dunarii

ro

13 Jul, 2010 12:07 1109 Marime text

Circulaţia în centrul oraşului Tulcea a fost reluată ieri, după ce timp de aproape o săptămână a fost restricţionată pentru a preveni apariţia unor probleme cauzate de creşterea cotelor Dunării.În urmă cu o săptămână, Primăria municipiului Tulcea a decis restricţionarea traficului pentru autoturisme pe o porţiune de circa 200 de metri de pe strada Isaccei şi înălţarea gurilor de canalizare care ar fi putut deversa pe această arteră apele uzate care ajung de obicei în Dunăre.

După ce aproape două săptămâni faleza oraşului Tulcea a fost acoperită de apele Dunării, în momentul de faţă principalul loc de promenadă al tulcenilor este acoperit de nămol, Direcţia de Servicii Publice urmând să cureţe zona.

Cotele Dunării au scăzut, cu până la şapte centimetri pe raza judeţului Tulcea, după ce timp de aproape trei zile au fost în staţionare.

Conform informaţiilor furnizate de Administraţia Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ), la Isaccea, fluviul a scăzut faţă de cota înregistrată în ziua precedentă cu şapte centimetri, ajungând la 515 centimetri.

La Tulcea, nivelul Dunării a scăzut cu patru centimetri, cota fiind de 425 de centimetri, iar, la Sulina, nivelul Dunării a scăzut cu doi centimetri, cota fiind de 120 de centimetri.

Sursa: agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii