Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clasamentele pe grupe ale echipelor care joaca in Cupa UEFA

ro

18 Dec, 2008 15:52 607 Marime text

În urma etapei din faza grupelor Cupei UEFA, care a avut loc aseară, Copenhaga a obţinut calificarea în deplasare la Bruges, iar Lech s-a calificat în dauna francezilor de la Nancy, într-o grupă în care Feyenoord nu a reuşit să obţină nici un punct. Ultimele opt partide din runda a cincea a fazei grupelor din Cupa UEFA vor avea loc astăzi, începând cu ora 21.45. După meciurile pentru Cupa UEFA, în grupa A, pe primul loc se află Manchester City cu 7p, urmată de Twente - 6p, Schalke - 4p, Racing - 2p şi PSG cu 2p.

În grupa B, locul întâi este ocupat de echipa Galatasaray cu 9 puncte, urmată de Metalist - 7p, Olympiakos - 3p, Hertha - 2p şi Benfica cu un punct. Pe primul loc în clasamentul din grupa C se află echipa Standard cu 9 puncte, urmată de Sevilla - 6p, Stuttgart cu 4p şi Sampdoria - 4p, Partizan neobţinând nici un punct. În clasamentul echipelor din grupa D, Udinese se situează pe primul loc cu 9 puncte, Tottenham pe locul doi cu 6p, Nijmegen pe locul trei cu 3p, Spartak pe locul patru cu 3p şi Dinamo Zagreb pe locul cinci cu 3p.

În grupa E, Wolfsburg ocupă primul loc cu 10p, fiind urmată de Milan cu 8p, Braga - 6p, Portsmouth - 4p, iar Heerenveen nu a obţinut nici un punct. Pe primul loc în grupa F se află Hamburger SV cu 9p, urmată de Ajax - 7p, Aston Villa - 6p,  Zilina - 4p şi Slavia cu 2p. Grupa G are pe primul loc în clasament echipa St. Etienne cu 8p, urmată de Valencia - 6p, Copenhaga - 5p, Bruges - 3p şi Rosenborg cu 2p. În grupa H, TSKA ocupă primul loc cu 12p, Deportivo locul doi cu 7p, Lech locul trei cu 5p, Nancy locul patru cu 4p, iar Feyenoord nu a obţinut nici un punct.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii