Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cluj Mesaje ale PNL, cu imaginea celor din PSD

ro

25 Nov, 2008 18:37 749 Marime text

Membrii Partidului Social Democrat Cluj îl acuză pe candidatul PNL din colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor, Horea Uioreanu, că s-a folosit ilegal de imaginea primarului social-democrat din Chinteni pentru a-şi face campanie în această comună. În acest context, este vorba despre pliante cu candidatul PNL, Horea Uioreanu care apare în fotografie alături de primarul PSD, Lucia Suciu, iar, la finalul unui mesaj adresat locuitorilor comunei, aceasta ar spune că îl susţine pe candidatul PNL.

"Este şi datoria mea ca, în această campanie electorală, să fiu alături de cei care ne vor fi aproape încă patru ani de zile. Alături de cei care vor şi pot să ne ajute să avem o viaţă mai bună. Pentru Camera Deputaţilor, eu îl sprijin pe domnul Horea Uioreanu. Ceea ce vă rog să faceţi şi dumneavoastră", se arată în pliantul PNL sub o semnătură care apare a fi a primarului din PSD. Primarul social-democrat al comunei Chinteni, Lucia Suciu, s-a arătat şocată de ceea ce a văzut în pliante, când i-a invitat la o cafea pe cei care le distribuiau.

"În aceste pliante sunt imagini de-ale mele cu deputatul Horia Uioreanu, de la diversele noastre festivităţi, dar nu am fost şocată atât de mult de poza în sine, ci de mesajul pe care eu îl transmit locuitorilor comunei Chinteni, un mesaj mai mult decât ciudat, în condiţiile în care eu sunt reprezentantă PSD încă din 1996, nu am avut nici un fel de discuţii cu reprezentanţii altor partide, iar, în acest mesaj transmis locuitorilor comunei Chinteni, că l-aş susţine pe Horea Uioreanu şi ca ei să facă la fel. Eu sprijin candidaţii PSD", a declarat Lucia Suciu, într-o conferinţă de presă.

Reprezentanţii PSD au spus că vor sesiza BEJ Cluj şi, totodată, ei vor depune o plângere penală pentru uzurpare de calităţi oficiale.Candidatul PNL în colegiul 5 Cluj pentru Camera Deputaţilor, deputatul Horea Uioreanu, a declarat că recunoaşte cele întâmplate, dar că ar fi vorba de o greşeală în special la fraza incriminată, ultima din mesaj, fiindcă în rest primarul comunei Chinteni şi-ar fi dat acordul. Uioreanu a mai spus că, oricum, el a retras pliantele respective.
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii