Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegii Ioanei Petrica vin sa o conduca pe ultimul drum

ro

15 Jan, 2010 15:04 3351 Marime text
span.jpgVestea că Ioana Alexandra Petrică, fiica inspectorului sef-adjunct pe Relaţii de Muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, Maria Petrică a căzut ca un trăsnet, atât pentru familie, însă şi pentru colegii de facultate şi simpli cunoscuţi.

Coordonatorul departamentului de imagine a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Sonia Sână a precizat că seara trecută colegii de an ai Ioanei au plecat spre Constanţa, pentru a o conduce pe ultimul drum. Povestea pe care o ştiu autorităţile şi reprezentanţii universităţii la care învăţa Ioana este următoarea: săptămâna trecută, părinţii au încercat de mai multe ori să o sune. Două zile tânăra nu a răspuns la telefon, lucru ce a pus semen de întrebare. De aceea, un coleg a mers la apartamentul închiriat, din Floreşti, o comună lângă Cluj. Sonia Sână a precizat că tânărul a auzit muzică în apartament, lumina era aprinsă, însă deşi a insistat cu bătăi în uşă, Ioana nu răspuns. De aceea, a rugat o vecină să-l lase să intre pe geam. Acolo a găsit-o pe studentă spânzurată de caloriferul din baie. Imediat a sunat părinţii şi autorităţile. Nu se mai putea face nimic. Sonia Sână a precizat că nu există suspiciuni că ar fi vorba de o crimă. Motivul sinuciderii este o decepţie în dragoste „Ne pare rău. Era o studentă bună şi ajunsese în anul V...", a precizat Sonia Sână. Aceasta a mai adăugat că, deşi era absolventă şi a altei facultăţi, s-ar fi înscris la Medicină Veterinară pentru că-i plăceau foarte mult animalele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nu este in totalitate adevarat 15 Jan, 2010 19:22 sunt o colega a mamai sale, si cu putin timp in urma m-am intors de la capela unde aceasta este depusa; mare jale, ti se rupe inima cand vezi sicriul si poza ei frumoasa, o tanara superba; ti se rupe sufletul cand vezi acei parinti distrusi; parintii ei sunt niste oameni deosebiti care nu meritau o asemenea lovitura dar... se spune ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce, dar oare vor putea duce ei aceasta tragedie... nu stiu e cumplit, ti se rupe sufletul cand ii vezi suferind... Dumnezeu sa o ierte, sa o ajute sa isi gaseasca linistea pe lumea cealalta, si sa ii ajute parintii sa mearga mai departe!!! SINCERE CONDOLEANTE!