Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compozitorul Petre Mihăescu s-a stins din viaţă

ro

18 Aug, 2011 19:06 1441 Marime text
Petre Mihăescu, fost compozitor şi dirijor la Teatrul Constantin Tănase, a murit, miercuri seara, la Spitalul Municipal, în urma unei necruţătoare boli, a anunţat, pentru AGERPRES, Constantin Duţu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, prieten al fostului compozitor.

"Petre Mihăescu, compozitor şi dirijor ani de zile la Teatrul Constantin Tănase este unul dintre performerii artiştilor de revistă. A fost în fruntea teatrului ani de zile, ne aducem aminte cu plăcere de un şlagăr al lui 'Tărăncuţă, ţărăncuţă' şi de multe altele, a fost dirijor la Teatrul Constantin Tănase. Am aflat cu durere de la fiica lui ieri seară că a încetat din viaţă în urma unei suferinţe, a unei boli necruţătoare", a declarat Constantin Duţu.

El a spus că Petre Mihăescu avea 83 de ani. "A fost un om deosebit, un mare prieten şi (...) s-a dedicat profesiei lui cu toată dragostea", a completat Duţu, care a menţionat că a fost coleg cu Petre Mihăescu când a îndeplinit funcţia de şef de secţie şi director al baletului Teatrului Constantin Tănase. AGERPRES

Sursa: Agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii