Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Fiica unui comisar de la Garda Financiară a lovit un bătrân cu maşina (video)

ro

26 Aug, 2010 01:44 4463 Marime text

manechin.jpgFiica unui comisar de la Garda Financiară Constanţa a băgat un bătrân în spital, marţi seară. Tânăra de 18 ani, prietenă bună cu fiul primarului Radu Mazăre, a trecut pe roşu cu maşina de teren, s-a izbit de un alt autoturism, apoi a ricoşat într-un trecător şi i-a strivit piciorul.


La volan se afla Anastasia Simona Tănase, un fotomodel de 18 ani. Potrivit pliţiştilor de la Rutieră, automobilul pe care îl conducea a pătruns pe culoarea roşie a semaforului, intrând în coliziune cu o altă maşină, care circula pe culoarea verde a semaforului.

În urma impactului, maşina a ricoşat pe trotuar şi a lovit un bătrân. Victima se află acum internată în spital.

Anastasia Simona Tănase va fi cercetată penal pentru vătămare din culpă.

Sursa: Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tanase 26 Aug, 2010 15:43 De unde a avut bani comisarul sa ii ia fiicei sale asemenea cadou?Banuiesc ca din leafa de ...bugetar!! Astia ne desconsidera pe toti!! De asta vin si te "vamuiesc" Rusine!!!
  • Andreea 26 Aug, 2010 11:11 Nu s-a vehiculat gresit in presa...omul acela nu mai avea picior de la genunchi in jos, atarna doar un osisor rupt si stramb. A durat 15 min sa vina salvarea sa il ia...probabil dupa aia au cautat cealalta jumatate de picior care probabil era sub masina si incearca sa il puna la loc.Desi...la cat de repede s-au miscat...tare m-as mira sa mai fie functional.
  • justice 26 Aug, 2010 10:09 intelegeti mafia din garda finanaciara? mafia macedoneasca a lui cusu stavrositu-palaz-mafia din justitie procuratura-fraierii saraci fac puscarie ei scapa-ce mai fac nicoleta colsaiz care a ucis un copil de ani cu q 7 audi,si patronul de la scapino carea a ucis un batrin-s a dat spaga si au scapat ce fac sri 0962 dga si dna ? iau spaga si tac