Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta Ploaia a lasat mai multe cartiere fara curent

ro

09 Jul, 2010 16:30 1333 Marime text

Mai multe cartiere din municipiul Constanţa au rămas fără energie electrică, în urma ploii care cade constant de aseară în oraş. Potrivit reprezentanților ENEL, alimentarea cu energie electrică în oraşul Constanţa a fost afectată. Au avut loc o serie de întreruperi generale în zonele Km 5, Far, Gara, Ferdinand -Traian, Peninsulă. "O parte dintre aceste întreruperi s-au produs pe fondul fenomenelor meteo, iar altele au fost realizate din motive de siguranţă, din cauza nivelului crescut de apă în instalaţii", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Astăzi, la ora 9.00, trei posturi de transformare erau inundate, iar 200 de consumatori din zona Sere și Far au rămas fără electricitate. De asemenea, stația port 2 este inundată, nivelul apei fiind de 1,3 metri. Astfel, o mare parte din alimentarea cu electricitate a Portului Constanta Nord este oprită din motive de siguranţă.

La nivelul dispeceratului ENEL au fost primite, până la ora 9.00, peste 100 de telefoane prin care persoane individuale au reclamat deranjamente.
Atât pe parcursul nopţii cât şi în prezent, s-a intervenit cu sprijinul pompierilor la drenarea apei din zonele inundatepentru ca echipele Enel Distribuţie Dobrogea să poată să facă manevrele de repunere sub tensiune în condiţii de siguranţă.

În urma furtunii puternice, trunchiuri de copaci sau crengi au căzut peste reţelele aeriene din oraş şi au provocat deranjamente. Zece echipe de intervenţii ale Enel Distributei Dobrogea acţioneazăpe tren pentru remedierea avariilor.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • posibilitate 09 Jul, 2010 14:05 cred ca ar trebui sa ne dotam cu generatoare de curent sau invertoare!