Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta promovata in pielea goala pe nakednews (video)

ro

03 Nov, 2010 17:14 8500 Marime text

naked_news.jpgIMAGINI INTERZISE MINORILOR // Elena Udrea a anunţat marţi că turismul românesc va fi promovat pe FaceBook, însă nici chiar ministrul Turismului nu bănuia cine altcineva mai face acelaşi lucru. Este vorba despre site-ul Naked News, care, după cum sugerează şi numele său, prezintă ştirile "gol-goluţe", mai precis cu ajutorul unor prezentatori complet dezbrăcaţi.

"La malul Mării Negre se află o ţară unde estul întâlneşte vestul. Şi unde istoria dă mâna cu timpurile moderne. Împachetaţi-vă cărţile de istorie şi schiurile pentru că astăzi mergem în România", spune zâmbitoare prezentatoarea dezbrăcată.

Aşa începe scurtul documentar despre România de pe Naked News. Şi cei care se vor uita la imaginile de mai jos vor fi cu siguranţă de acord că este probabil o modalitate cu mult mai eficientă de promovare a ţării decât tot ceea ce a făcut vreodată vreun politician pentru ţara noastră. Şi unde mai pui că documentarul prezintă România într-o lumină mult mai favorabilă.

18.jpg

Sursa: Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marcela 03 Nov, 2010 15:12 Ma bucura foarte mult asemenea actiuni de promovare pentru ca mai ales la inceput, orice fel de publicitate este buna.