Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa TV, Subiectul zilei cu Anamaria Funda Prefectul Palaz vorbeşte despre acuzaţiile aduse lui Nicuşor Constantinescu

ro

03 Nov, 2010 18:56 1836 Marime text
palaz_delicoti_mugur.jpgPrefectul Claudiu-Iorga Palaz a câştigat o bătălie în faţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu.

Instanţa judecătorească a decis ca primăriile din judeţ care austructuri specializate să poată emite autorizaţii de construcţie,anulând astfel hotărârea de Consiliu Judeţean prin care CJC pusesemonopol pe toate imobileledin judeţ . Deşi hotărârea a fost atacată în contencios încă de anultrecut, preşedinteleNicuşor Constantinescu s-a încăpăţânat şi a trimis o circulară princare îi avertiza pe primari că, în cazul în care nu apelează la CJCpentru eliberarea autorizaţiilor, li se vor tăiatoate fondurile. Situatia a fost reclamata de numerosi ediliconstanteni , ca atare prefectul a decis să îi facă o nouă plângerepenală preşedintelui Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescupentru şantaj şi abuz în serviciu. Realizatorul emisiunii "SubiectulZilei" , Anamaria Funda, dezbate problema alături deinvitaţii din platou: Claudiu-Iorga Palaz, prefectul judeţuluiConstanţa, Mugur Mitrana- primarul comunei 23 august şi VasileDelicoti- edilul comunei Poarta Albă. Liniile telefonice sunt deschise.Telespectatorii carevor să intre în direct sau au întrebări pentru invitaţi o pot facesunând la numărul de telefon 0341 411 000. Emisiunea are loc între orele 20.00 - 21.30.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii