Control al comisarilor CJPC Constanța la un restaurant din Constanța. Incredibil în ce condiții era pregătită mâncarea (galerie foto+video)
Control al comisarilor CJPC Constanța la un restaurant din Constanța. Incredibil în ce condiții era pregătită
21 May, 2018 17:40
ZIUA de Constanta
13565
Marime text
Comisarii CJPC Constanța au efectuat astăzi un control la un restaurant situat în zona Far din Constanța.
Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu au fost constatate următoarele nereguli:
- nu este cantar omologat si verificat
- conditii de depozitare nerespectate:
-> ketchup 15 kg ( 22g in loc de 4 - 8g)
-> carne preparata 4 kg ( 22g, in loc de 65g)
-> legume ( varza 19 - 21g )
- produse in proceduri nesigure:
-> nu este masa calda pt preparate culinare, acestea se reincalzesc la momentul onorarii comenzii
-> vase din plastic nealimentar
-> ustensile si spatii de depozitare neigenizate
-> recipiente borcane pt depozitare sos se refolosesc dupa spalare
-> 2 chiuvete: int.una se spala vase, iar in cealalata ouale, legumele, carnea
-> nu exista chiuveta cu actionare la picior
-> pe acelasi blat intra materii prime si iese produsul finit, intra vesela
-> fara elemen de identificare: carne tocata; carne porc; coste pulpa; pui dezosat; congelate 10 kg; cascaval 300gr; castraveti murati3kg; maioneza 1kg; carne condimentata 2kg
Potrivit CJPC Constanța, restaurantul controlat este La Tamara din Constanța.
Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu au fost constatate următoarele nereguli:
- nu este cantar omologat si verificat
- conditii de depozitare nerespectate:
-> ketchup 15 kg ( 22g in loc de 4 - 8g)
-> carne preparata 4 kg ( 22g, in loc de 65g)
-> legume ( varza 19 - 21g )
- produse in proceduri nesigure:
-> nu este masa calda pt preparate culinare, acestea se reincalzesc la momentul onorarii comenzii
-> vase din plastic nealimentar
-> ustensile si spatii de depozitare neigenizate
-> recipiente borcane pt depozitare sos se refolosesc dupa spalare
-> 2 chiuvete: int.una se spala vase, iar in cealalata ouale, legumele, carnea
-> nu exista chiuveta cu actionare la picior
-> pe acelasi blat intra materii prime si iese produsul finit, intra vesela
-> fara elemen de identificare: carne tocata; carne porc; coste pulpa; pui dezosat; congelate 10 kg; cascaval 300gr; castraveti murati3kg; maioneza 1kg; carne condimentata 2kg
Potrivit CJPC Constanța, restaurantul controlat este La Tamara din Constanța.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii