Control al comisarilor CJPC Constanța la un restaurant din Constanța. Incredibil în ce condiții era pregătită mâncarea (galerie foto+video)
Control al comisarilor CJPC Constanța la un restaurant din Constanța. Incredibil în ce condiții era pregătită
21 May, 2018 17:40
ZIUA de Constanta
13608
Marime text



Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu au fost constatate următoarele nereguli:
- nu este cantar omologat si verificat
- conditii de depozitare nerespectate:
-> ketchup 15 kg ( 22g in loc de 4 - 8g)
-> carne preparata 4 kg ( 22g, in loc de 65g)
-> legume ( varza 19 - 21g )
- produse in proceduri nesigure:
-> nu este masa calda pt preparate culinare, acestea se reincalzesc la momentul onorarii comenzii
-> vase din plastic nealimentar
-> ustensile si spatii de depozitare neigenizate
-> recipiente borcane pt depozitare sos se refolosesc dupa spalare
-> 2 chiuvete: int.una se spala vase, iar in cealalata ouale, legumele, carnea
-> nu exista chiuveta cu actionare la picior
-> pe acelasi blat intra materii prime si iese produsul finit, intra vesela
-> fara elemen de identificare: carne tocata; carne porc; coste pulpa; pui dezosat; congelate 10 kg; cascaval 300gr; castraveti murati3kg; maioneza 1kg; carne condimentata 2kg
Potrivit CJPC Constanța, restaurantul controlat este La Tamara din Constanța.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii