Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corespondenta ProTV Ilknur Pintilie, agresată în timpul unei transmisiuni din Vama Veche (video)

ro

02 May, 2011 01:10 5552 Marime text

4.jpgJurnalista Ilknur Pintilie efectua o transmisiune în direct din Vama Veche, moment în care un vamaiot s-a apropiat de ea și atrântit-o la pământ. Transmisiunea a fost întreruptă.

„Nu îmi dau seama dacă a vrut să facă o glumă sau ce intenție a avut. A apucat-o de picioare și a trântit-o pe burtă. A căzut, iar operatorul a aruncat camera ca să alerge după individ", au declarat pentru „Adevărul de Seară" Constanţa martori ai incidentului.

Ilknur Pintilie (31 de ani) este însărcinată în patru luni. Jurnalista a fost nevoită sărenunțe la transmisiune, fiind dusă la spitalul din Mangalia pentru un control medical de urgenţă, dată fiind starea ei delicată.

UPDATE: Polițiștii s-au autosesizat cu privire la incidentul de pe plaja din Vama Veche căruia i-a căzut victimă jurnalista lknur Pintilie. Comandantul Poliției Mangalia, comisar-șef Nicolae Pescaru, a declarat că din primele cercetări reiese că a fost vorba despre doi agresori care au trântit-o pe jurnalistă la pământ.

„Unul dintre ei și un martor au fost deja aduși la sediul Poliției Limanu pentru audieri. Am cerut și imaginile ca să vedem despre ce este vorba", a precizat șeful Poliției Mangalia.

În funcție de gravitatea stării jurnalistei, agresorii riscă dosar penal pentru vătămare corporală sau amendă.

Sursa: Adevarul de seara

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii