Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Diaconescu După S.O.V. urmează Voiculescu

ro

10 Sep, 2010 00:40 2085 Marime text

dsk0zl2c.jpgDan Diaconescu a făcut o asemănare între cazul său şi cel al arestării lui Sorin Ovidiu Vîntu. Potrivit informaţiilor sale a spus că urmează peste două-trei luni să fie arestat şi Dan Voiculescu, dar şi alţi moguli.

Dan Diaconescu şi-a amintit că Traian Băsescu l-a numit când a fost invitat la OTV "mogulaş". În opinia sa, la arestarea sa a fost reţinut "un mogulaş", iar acum s-a trecut la un mogul adevărat şi după câteva luni va urma un alt mogul, Dan Diaconescu.

"Cazul meu şi al domnului Vîntu seamănă. Dl Băsescu mi-a spus mie "mogulaş". M-a arestat pe mine pentru a fi testată piaţa şi acum s-a ajuns la un mogul adevărat. Şi probabil, după epuizarea cazului Vîntu peste două-trei luni, va urma şi mogulul Voiculescu. Şi apoi ceilalţi moguli. Probabil domnul Voiculescu va fi servit românilor înainte de Crăciun", a declarat Dan Diaconescu în opinia căruia arestarea lui SOV s-a făcut pentru ca oamenii să uite de tăierile de salarii sau de împrumutul la FMI.

"Zilele trecute o sursă de-a mea mi-a spus că celebra mea celulă, celula 16, se pregăteşte pentru cineva foarte important. Am întrebat dacă cumva este pentru Boc şi iată că, de fapt, se pregătea pentru domnul Vîntu. Probabil că şi în urma controalelor financiare care au fost în ultimele luni. Au fost şi multe trusturi de presă care s-au bucurat de arestarea mea. Sper ca în cazul domnului Vîntu să existe solidaritate", a mai afirmat Diaconescu.

Acesta şi-a amintit ce casetă căutau procurorii când au făcut percheziţie la el acasă: "M-au întrebat de caseta cu interviul cu Nicolae Popa făcut la Jakarta şi apoi de caseta cu Elena Udrea".

Legat de Nicolae Popa, Diaconescu a dezvăluit de a fost în Indonezia, apoi în Singapore şi a încercat să dea de acesta: "M-am interesat să dau de Nicolae Popa despre care Băsescu a spus că este arestat şi că atunci vor cădea multe capete. Atunci am înţeles că pentru domnul Băsescu era un caz important, dar şi pentru presă. Nu am reuşit să îl găsesc pe Nicolae Popa".

"Două lucruri m-au bulversat atunci. Oficialii gazdă spuneau că Popa are un statut special şi că ei vor să îl trimită în ţară, dar statul român avea o clemenţă faţă de el, avea un regim de detenţie foarte bun, stătea într-un fel de hotel, dar era păzit. Pe de altă parte, m-a sunat SOV care auzise şi dânsul că îl caut pe Popa pentru un interviu. În acest context SOV a spus că uite nu ţin la tine, dar am să încerc prin alţi cunoscuţi de a-i mei să ajungi la acest om să faci un interviu. Afirmaţia domnului Vîntu m-a contariat, fiindcă credeam că nu vrea ca eu să fac un interviu cu Popa", a mai povestit Dan Diaconescu.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii