Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce se despart Amalia si Ilie?

ro

13 Feb, 2010 16:02 1886 Marime text
ama_nas.jpgÎn lipsa unor motive oficiale ale divorţului dintre Amalia şi Ilie Năstase, tabloidele se întrec în speculaţii.

Cei de la Click scriu că motivul divorţului dintre cei doi ar fi faptul că Amalia Năstase are o relaţie cu un asociat al lui Ilie Năstase. Sursele acestora au anunţat că problema divorţului în familia Năstase s-ar fipus prima dată acum trei ani.

"Amalia a început o relaţie de câteva luni bune cu un apropiat al familiei, mai bine spus un asociat al soţului său. Relaţia dintre cei doi a devenit foarte apropiată, iar Amalia ar fi început să îşi petreacă toate serile în compania acestui domn la biroul său din Primăverii. De multe ori, plecau cu mult după miezul nopţii", povesteşte o sursă pentru Click.

Fratele fostului mare jucător de tenis, Costică Năstase, a declarat pentru Libertatea că şi-a dat seama că între cei doi sunt probleme de la Crăciunul trecut. Acesta a mai spus şi că Ilie nu ar fi trebuit niciodată să se însoare cu o femeie mai mică ca el cu 30 de ani, dar şi că Amalia nu a vrut decât numele şi banii lui Ilie Năstase.

"Păi, ce poţi să mai spui când auzi aşa ceva. Dacă fratele meu e dobitoc, atunci aşa o să moară, dobitoc. Mi-am dat seama că lucrurile nu mergeau prea bine între ei încă de la Crăciunul trecut, când m-au invitat la masă. Nu s-au certat de faţă cu mine, dar era clar că ceva s-a întâmplat. Atmosfera a fost apăsătoare. Părerea mea e că Ilie nu ar fi trebuit să ia de soţie o femeie cu 30 de ani mai mică decât el. Nu poţi să faci aşa ceva. Ea nu a vrut decât numele şi banii lui Ilie. Să tragă ponoasele", a declarat Costică Năstase pentru Libertatea.

Cei de la Cancan, care au şi dat vestea despărţirii lor, scriu că Amalia şi Ilie Năstase au petrecut după-amiaza de ieri (vineri- nr) la serbarea fiicei lor, Alessia. Cei doi şi micuţa Ema au asistat, la Şcoala Americană, la o serbare a grupei din care face parte fetiţa, ca o familie fără probleme, semn că iminenta despărţire nu tulbură cu nimic programul copiilor.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii