Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegaţie turcă, în vizită la Năvodari

ro

02 Aug, 2011 01:12 1973 Marime text
sefu3.jpgO delegaţie formată din 13 reprezentanţi ai autorităţii locale din oraşul Gemlik, Turcia, oameni de afaceri, dar şi reprezentanţi ai altor instituţii publice din localitate - a participat la manifestările organizate, în oraşul Năvodari de Zilele oraşului.

Turcii de la Gemlik au fost primiţi, la fel ca în fiecare am de primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, dar şi de consilieri locali din cadrul CL al oraşului Năvodari în sala de la Casa Căsătoriilor. Acolo, edilul şi oaspeţii de la Gemlik au discutat despre planurile de investiţii pe care administraţia oraşului condusă de Nicolae Matei doreşte să le implementeze la Năvodari, proiecte de care şi oamenii de afaceri din Turcia sunt interesaţi. „Mă bcuur să îi avem invitaţi speciali şi în acest an de Zilele oraşului Năvodari pe prietenii de la Gemlik şi sper ca şi anul viitor să ne revedem tot în această perioadă. I-am invitat să colaborăm pe mai multe planuri şi am încredere că sunt oameni serioşi cu care putem dezvolta proiecte importante atât pentru Năvodari, cât şi pentru Gemlik", precizează primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei.

Din delegaţia de la Gemlik au făcut parte: Abdullah Ozden, Fikret Colakoglu, Aydin Bayraktar, Turan Alkis, Ilyas Yuce, Mehmet Turgut, Zafer Gundogdu, Ibrahim Talan, Suayip Unlu, Osman Sivas, Bahattin Malap, Hasan Yildirim, Halil Kose şi Esat Coskun. Cu toţii au fost invitaţii de onoare ai primarului Nicolae Matei la acţiunile organizate cu prilejul evenimentului Zilele oraşului Năvodari, pe stadionul „Flacăra" din localitate.

De la discuţii nu au lipsit nici momentele comice, atât partea română, cât şi invitaţii din Turcia reuşind să se înţeleagă şi când au glumit, chiar dacă între limba română şi cea turcă nu există atât de multe asemănări. De asemenea, cu nostalgie, membrii delegaţiei de la Gemlik şi-au amintit de fostul primar al Năvodariului, Ion Dobre - soţia acestuia fiind prezentă la întâlnire.

Membrii delegaţiei de la Gemlik au vizitat şi municipiul Constanţa, dar şi Delta Dunării, la invitaţia primarului Nicolae Matei şi vor pleca pe 4 august.

Sursa: Gazetadenavodari.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii