Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Demersul împotriva vânzării Cazinoului continuă

ro

18 Nov, 2012 16:55 1137 Marime text

Christian Gigi Chiru, candidat pentru Colegiul 4 Senat din partea ARD, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că demersul de strângere a semnăturilor împotriva vânzării Cazinoului va continua până când se vor aduna 100.000.

UPDATE 1: De asemenea, Christian Gigi Chiru a precizat că ar vrea să instituie o taxă de solidaritate pentru companiile care desfăşoară activităţi în judeţul nostru: extracţie de gaze şi petrol, energie eoliană, energie nucleară.

UPDATE 2: Florin Gheorghe, candidat pentru Colegiul 10 Camera Deputaţilor din partea ARD, a precizat, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă că nu este de acord cu faptul că municipalitatea constănţeană ar putea deveni acţionar majoritar al Portului Constanţa. Candidatul din partea ARD consideră că Primăria Constanţa nu va putea să-şi acopere partea de investiţie, dacă administraţia locală ar deveni acţionar majoritar la CNAPMC

UPDATE 3: Candidatul ADR pentru Colegiul 9 Camera Deputaţilor, Dănuţ Culeţu, intenţionează să susţină un proiect de lege care vizează falimentul personal, valabil pentru creditele neperformante pentru locuinţe.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii