Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demisia un gest de onoare transformat de pesedişti în laitmotiv la nivel declarativ... Şi-atât!

ro

20 Dec, 2011 13:20 1409 Marime text

palaz.jpgSăptămâna trecută am trăit o experienţă interesantă, în urma căreia mi-am format o idee „la cald" despre modul în care unii deputaţi înţeleg să-şi desfăşoare activitatea parlamentară şi, mai mult decât atât, să cunoască şi să aplice legea. Ocazia mi-a oferit-o ex-primarul Tusac, cel care nu se împacă deloc cu ideea că nu este decât „ex" şi care a ajuns cu jalba-n proţap până la Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţiei şi pentru Petiţii a Camerei Deputaţilor, după ce nu a găsit mângâiere nici chiar pe facebookul lui şi al tuturor membrilor familiei sale.

M-am prezentat, aşadar, pe 13 decembrie, la invitaţia comisiei, pentru aşa-zisa audiere. Folosesc „aşa-zisa" căci a semănat mai degrabă cu un rechizitoriu al vrednicilor deputaţi USL, care au făcut tot felul de permutări care să asigure prezenţa atât a constănţencei Antonella Mariunescu, care nu face parte din această comisie, dar care a ţinut să fie prezentă pentru a ne preveni că nu va crede nimic din ce voi susţine, cât şi a lui Nicu Bănicioiu, un pasionat al activităţii mele profesionale pe care o urmăreşte atât de asiduu, încât mi-a reproşat faţă de toţi şi nu fără un dram de invidie, că sunt mult prea prezent în presa constănţeană. Ce ar fi trebuit să apară în mass-media locală, domnule deputat, scandalurile cu prostituate ale VIP-urilor pesediste?

Continuarea pe http://www.claudiupalaz.ro/general/demisia-un-gest-de-onoare-transformat-de-pesedisti-in-laitmotiv-la-nivel-declarativ-si-atat.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii