Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputaţii PDL Constanţa nu dau şanse moţiunii

ro

24 Oct, 2010 22:03 1493 Marime text

colegiul_director_-_constantin_chirila_maria_stavrositu_02.jpg Democrat-liberalii s-au întrunit la ceas de seară pentru a discuta despre apropiata moţiune de cenzură.

La şedinţa Colegiului Director Lărgit al PDL, convocată de la ora 19.00, la Cercul Militar din Capitală, au fost invitaţi primarii PDL de oraşe şi municipii, şefii de organizaţii judeţene şi toţi parlamentari democrat-liberali. Şi parlamentarii constănţeni şi-au anunţat prezenţa la reuniune. Cel mai probabil, liderii democrat-liberali vor stabili ca toţi parlamentarii PDL să fie prezenţi la dezbaterea moţiunii, dar să nu voteze. Opoziţia susţine că în cazul în care senatorilor şi deputaţilor li se va permite să participe la vot, moţiunea de cenzură ar putea să treacă. Reamintim că votul moţiunii a fost programat să aibă loc pe 27 octombrie.

Deputatul PDL Constanţa Constantin Chirilă este de părere că moţiunea opoziţiei nu va putea trece cu o „vânătoare de trădători" de la partidul de guvernământ, ci doar în cazul în care unul dintre grupurile parlamentare care susţin Guvernul ar anunţa ieşirea din arcul guvernamental.

Deputatul Maria Stavrositu a declarat că întrunirea este una de evaluare a opiniilor membrilor de partid. „Poate fi o evaluare. Să ştie fiecare ce opinie adoptă. Este o cutumă la orice partid, să ştie pe ce se bazează înaintea unei astfel de dezbateri", a afirmat democrat-liberala. Cât despre eventualele trădări, Maria Stavrositu a afirmat: „Cine-a vrut să voteze, a cam plecat din partid".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii