Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii din dosarul de proxentism în care au fost audiate Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile

ro

05 Feb, 2015 18:46 2105 Marime text
Mediafax informează că, cele 33 de persoane audiate azi în dosarul de proxenetism, printre care şi Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile, primeau între 1.500 şi 2.000 de euro pentru o partidă de sex.

"În perioada august 2014 - ianuarie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, pe linie de proxenetism", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele câştigate fiind în jur de 1.500- 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit".

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţuneau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV, mai notează Mediafax.

Sursa foto: realitatea.net

Citeşte şi Cruduţa, Traşcă şi Pamfile, fosta febleţe a lui Radu Mazăre, audiate într-un dosar de proxenetism
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii