Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere despre romi la Universitatea „Andrei Saguna”

ro

27 Jul, 2010 17:59 987 Marime text
Mâine, între orele 09.00 - 13:00, la Universitatea „Andrei Saguna", sala 11, B-dul Al. Lapusneanu nr.13, se va ţine o dezbatere despre istoria, cultura, tradiţiile romilor şi tehnici de comunicare interculturală.

Organizatorul întâlnirii este Asociaţia Parudimos, din Timişoara. Aceste sesiuni sunt organizate în cadrul proiectului „Egalitate prin diferenţă. Accesul Femeilor Rome pe piaţa muncii", co-finanţat de Fondul Social European, Investeşte în oameni! si se desfăşoară în parteneriat cu Fundaţia Desire din Cluj, Asociaţia Femeilor Tigănci „Pentru copiii noştri" Timişoara, Agenţia Naţională pentru Romi, Primăria Municipiului Timişoara şi Fundaţia Autonomia din Ungaria.

Scopul proiectului este promovarea incluziunii sociale şi a egalităţii de şanse pe piaţa muncii a femeilor şi tinerilor de etnie romă, astfel încât aceste categorii expuse riscului excluziunii să beneficieze de egalitatea de sanse conferite de lege, şi să beneficieze de implicaţiile pozitive ale respectului de sine şi respectului din partea celuilalt.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii