Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din septembrie, o săptămâna pe litoral va costa 180 de lei

ro

23 Aug, 2011 14:36 1177 Marime text

Dacă nu aţi văzut marea anul acesta, nu disperaţi. Puteţi să o faceţi şi în septembrie, când veţi avea un avantaj major, cel al preţurilor. Puteţi petrece o săptămână la mare cu doar 179 de lei, prin intermediul programului "Litoralul pentru toţi". Perioada de desfăşurare a programului va fi de o lună şi jumătate, data finală fiind estimată pentru 15 octombrie.

Doritorii pot face deja rezervări pentru vacanţă prin agenţiile de turism autorizate de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România. Aproximativ 40 de hoteluri din majoritatea staţiunilor de pe litoral au acceptat să participe la acest program, acestea punând la dispoziţia turiştilor aproximativ 6.500 locuri. Un sejur cuprins în program include şase serii, ceea ce înseamnă că 40.000 de turişti au posibilitatea de a petrece un concediu la mare pe bani puţini.

Tarifele diferă în funcţie de condiţiile oferite. Astfel, cea mai ieftină vacanţă, de 179 de lei, o puteţi petrece la un hotel de o stea. Cazarea la un hotel de două stele costă 279 lei, cu mic dejun inclus sau 209 lei, fără mic dejun. Ceva mai mult veţi plăti pentru cazarea la două stele: 379 lei, varianta fără mic dejun putând fi achiziţionată cu 249 de lei. Cazarea la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costă 439 de lei, iar la 5 stele costă 549 de lei persoană, preţ în care aveţi asiguraă şi masa de dimineaţă. În toate variantele de cazare, sejurul este de şase nopţi.

Vacanţele prin programul "Litoralul pentru toţi" includ şi o componentă de divertisment. Astfel, turiştii vor beneficia de un voucher prin intermediul căruia vor avea acces la diverse atracţii de pe litoral. Voucherul este oferit de către Consiliul Judeţean Constanţa şi cu el aveţi acces gratuit în Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul de Artă Populară sau la Acvariu.

Înainte de a face rezervarea, pe site-ul ANAT puteţi consulta lista cu unităţile de cazare care participă la acest program. Până acum s-au înscris hoteluri din staţiunile Mamaia, Eforie Nord, Jupiter, Cap Aurora, dar şi din oraşele Constanţa şi Mangalia.

http://www.realitatea.net/o-saptamana-pe-litoral-va-costa-180-de-lei-din-septembrie_863986.html#ixzz1VpqbTQxB

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii