Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi soti din Constanta, acuzati de proxenetism

ro

29 Jul, 2010 18:38 1277 Marime text

Ieri, poliţiştii Secţiei 5 în colaborare cu lucrătorii D.G.I.P.I., poliţişti din cadrul I.G.P.R. - Direcţia Investigaţii Criminale şi sub coordonarea directă a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au organizat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Constanţa şi Bucureşti.

În urma acestei acţiuni două minore de 14, respectiv 15 ani, au fost surprinse în flagrant, în timp ce racolaseră un client pentru a întreţine raporturi sexuale cu acesta, într-o cameră de hotel din staţiunea Mamaia, contra sumei de 800 lei. O parte din această sumă de bani (700 lei) a ajuns, printr-un intermediar, la domiciliul soţilor Sunai Ali, de 27 de ani şi Larisa Ali, de 20 de ani, din Constanţa, unde, cu ocazia realizării unei percheziţii, a fost găsit şi actul de identitate al uneia dintre minore. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că cele două minore practicau prostituţia în beneficiul celor doi soţi.

Concomitent, alte două percheziţii domiciliare au fost efectuate în Constanţa şi în Bucureşti, în locuinţele lui Costel Dan Bordianu, despre care existau informaţii că folosea o altă minoră, în scopul prostituată.

Clienţii fetei erau racolaţi prin intermediul unui anunţ postat pe internet şi apoi erau duşi în apartamentul lui Bordeianu din capitală. Minora a fost adusă în Constanţa, iar proxenetul ei a fost preluat de poliţiştii din Neamţ, care instrumentează o altă cauză în care bărbatul este implicat.

Pe numele celor doi soţi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii