Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două dintre propunerile de miniștri, respinse de președintele Klaus Iohannis. Declarațiile șefului statului

ro

20 Nov, 2018 13:20 1735 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis a susținut astăzi la ora 13.00 conferință de presă în cadrul căreia a anunţat că a emis decretul de remaniere guvernamentală. Șeful statului a menționat că va ține cont de propunerile formulate de PSD.

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a anunțat că numește șase dintre propunerile de miniștri anunțate de premierul Viorica Dăncilă. A refuzat însă două propuneri: Olguța Vasilescu la Transporturi și Ilan Laufer la Dezvoltare, conform Digi24.ro

Principalele declarații ale președintelui:

Am primit o propunere de remaniere a Guvernului. Este, după părerea mea, o soluție slabă. Soluția corectă pentru România ar fi fost și este înlocuirea unui Guvern care a creat multe probleme României.

Este nevoie de miniștri care performează foarte bine.

Mai avem foarte puțin tuimnp. Au început vizitele din partea instituțiilor europene pentru a ne ajuta să ne pregătim pentru pentru președinția UE.

Am emis decretul de remaniere, ținând cont de propunerile formulate.

Se revocă din funcția de membri ai Guvernului miniștrii Vasilescu, Andrușcă, Ivașcu, Cojocaru și Bran. Se ia act de demisia lui Mihai Fifor.

Se numesc miniștrii Leș, Budăi, Bădălău, Breaz, Petrescu, Matei. Celelalte două propuneri le consider nepotrivite (Olguța Vasilescu la Transporturi și Ilan Laufer la Dezvoltare Regională).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii