Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doua firme constantene au prejudiciat statul cu peste 4 miliarde de lei vechi

ro

20 Jul, 2010 18:57 1024 Marime text

Două societăţi din Constanţa s-au ales cu sesizare penală şi au intrat în atenţia Gărzii Financiare după ce s-a stabilit că nu funcţionau la sediul social declarat.

SC Alexanders Services SRL Constanţa, str. Comarnic nr. 72, a efectuat achiziţii intracomunitare în valoare totala de 4.163.043 lei. Având în vedere că nu se pot verifica înregistrările în contabilitatea firmei s-a prezumat un prejudiciu creat bugetului de stat în valoare de 1.602.772 lei.

Şi SC Ducu Pro SRL Constanîa a livrat mărfuri (fier beton) şi a prestat servicii către o societate din Constanţa, în valoare totala de 3.281.754 lei. Administratorul societăţii, Mavrodin Emil, mai are întocmite încă două sesizări penale pentru nefuncţionare la sediul social declarat la SC Dilek SRL unde deţine aceeaşi calitate. Societatea nu a înregistrat în contabilitate veniturile obţinute în urma operaţiunilor efectuate prejudiciind în acest fel bugetul statului cu suma de 965.222 lei.

Potrivit inspectorilor Gărzii Financiare, în Constanţa, str. Comarnic nr. 72, în Complexul Expoziţional km. 5 au declarat sediul social un număr mare de firme. Peste 78 dintre ele au întocmite sesizări penale pentru funcţionare la sediul social.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii