Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragostea adevarata exista si se pastreaza in timp!

ro

05 Jan, 2009 21:10 839 Marime text

Specialiştii americani au realizat un studiu, pe seama unor cupluri şi au demonstrat că dragostea adevărată există şi nu poate să dispară, aşa cum cred unii tineri din ziua de astăzi.

Potrivit unor cercetări anterioare îndeplinite de specialiştii americani, rezultatele acestora arătau că iubirea dintre înfrăgostiţi, începe să înceteze în mai puţin de un an şi jumătate. Al doilea studiu demonstrează contrariul, adică iubirea adevărată există şi se păstrează în timp. Cercetatorii de la Universitatea Stony Brook din New York au realizat studiul asupra unor cupluri care au afirmat că mai sunt îndrăgostite, deşi au trecut mai bine de douăzeci de ani de la debutul relaţiei lor.

Potrivit postului de televiziune CNN, citat de ziua.net, oamenii de ştiinţă au scanat creierele cuplurilor care au rezistat mai bine de două decenii împreună si le-au comparat cu cele ale tinerilor abia îndrăgosţiti unul de celalalt. După studiu, aproape 10% dintre perechile mature aveau aceleaşi reacţii atunci când li se arătau fotografiile celor iubiţi, exact ca şi în cazul unora care abia îşi începuseră povestea de dragoste. Conform studiului efectuat rezultă că dragostea adevărată există, indiferent de vârstă şi de trecerea timpului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii