Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea a intrat în cursa pentru şefia PDL

ro

12 Feb, 2013 12:58 1102 Marime text

Elena Udrea candidează la preşedinţia PDL împotriva lui Vasile Blaga. Fostul ministru al Dezvoltării şi-a anunţat intenţia de a intra în competiţia internă a partidului în cadrul unei şedinţe de grup fulger a parlamentarilor democrat-liberali.

„Eu cred că în PDL este nevoie de schimbare. Cred că experienţa de luptă politică de peste 8 ani este suficientă, că pot să mă bat în continuare cu Ponta, Antonescu şi Voiculescu", a declarat Elena Udrea, la Parlament.

„Candidez pentru PDL, nu împotriva cuiva, candidez pentru viitorul partidului. (...) Sper să avem parte de o competiţie frumoasă, şi nu de o dispută şi sper ca moţiunea să fie semnalul pe care PDL îl aşteaptă pentru a redeveni un partid viu", a mai spus Udrea.

Întrebată dacă PDL este pregătit să fie condus de o femeie, fostul ministru al Turismului a răspuns: „Am văzut că PSD a fost pregătit să aducă în fruntea lui un tânăr, s-a dovedit un succes. Cred că este un semnal care se dă pentru electoratul feminin şi este timpul ca într-o competiţie electorală să intre o femeie şi să şi câştige".

Întrebată dacă ia în calcul o candidatură la preşedinţie, Elena Udrea a răspuns că „este mult prea devreme".

 

Citeşte AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii