Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea împlineşte astăzi 37 de ani

ro

26 Dec, 2010 20:48 1983 Marime text

Ultimul an i-a adus Elenei Udrea numeroase satisfacţii şi în plan profesional, dar şi personal. La 37 de ani, cea mai sexy blondă din politica românească este şefă peste două ministere, peste oragnizaţia PDL Bucureşti, iar ca femeie stârneşte pasiuni, chiar şi în rândul colegilor de partid.

Elena Udrea împlineşte astăzi 37 de ani. De la ultima aniversare a avut două mari realizări profesionale: a devenit stăpână peste două ministere şi şefă la PDL Bucureşti.

La sfârşitul anului trecut, Elena Udrea a fost numită şefă peste două ministere: Dezvoltarea şi Turismul. În lunile care au urmat, ministrul a promovat plaiurile mioritice în ţară, dar şi peste hotare. Toate au mers ca unse. Şi mocăniţa din Bucovina şi cetera din Ţara Oaşului.

Treaba s-a poticnit însă la frunză. Presa a scris că logo-ul ales pentru promovarea României şi care a scos din bugetul de stat aproape 100.000 de euro, nu este un model original. Scandalul mediatic a ţinut zile întregi. Ministrul a trecut însă cu bine şi de hopul acesta.

La aniversarea celor 37 de ani, Elena Udrea se poate lăuda si că este este prima femeie care conduce cea mai importantă filială a PDL. Cea din Bucureşti. De ce a fost ea cea aleasă? Au explicat chiar colegii săi: "Doamna ministru se află printre cei mai serioşi, eficienţi, muncitori oameni pe care i-am întâlnit", a spus Gabriel Oprea.

Nici farmecul personal nu i-a lăsat indiferenţi pe colegii de cabinet ai Elenei Udrea: "Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine, trebuie să faci eforturi momumentale ca să nu cazi sub farmecul tău", a declarat Teodor Baconschi.

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adina 26 Dec, 2010 20:12 Iii urez tot ce e mai bun pe lume ministrului care a facut cele mai multe lucruri frumoase la sfarsitul acestui an.