Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea la Gândul Live – “Am avut o discuţie cu cei din DNA care mi-au spus că era o mare aşteptare să fiu chemată la DNA”

ro

02 Feb, 2015 21:54 1371 Marime text
Elena Udrea a fost invitată în această seară la “Gândul Live”, unde a discutat cu jurnalistul Claudiu Pândaru despre dosarul ''Gala Bute'', în care este urmărită penal, şi despre dosarul Microsoft, în care este anchetată sub control judiciar.
 
“Este nefiresc ca dintre atât de multe nume vehiculate în dosare penale, am fost de luni de zile în mijlocul unor dezbateri acuzatoare, până joi. Mi se pare nejustificat. În spatele acestei atenţii se află altceva. Am avut o discuţie cu cei din DNA care mi-au spus că era o mare aşteptare să fiu chemată la DNA în spaţiul public. (…) Am dat o explicaţie pe care am aflat-o de la un apropiat al lui Coldea, Sebastian Ghiţă care mi-a povestit că dl Coldea mă urăşte pentru că în foarte mult imp eu am fost o sursă alternativă la informaţii a preşedintelui Băsescu. (...)Dl Ghiţă îmi povestea lucruri din discuţiile pe care le avea cu conducerea SRI. Mi-a zis că are instrumentate dosare, 40, şi că l-a chemat pe fratele său la DNA şi s-a dus la Dl Maior şi la dl Coldea şi le-a zis că-i va împuşca dacă îi vor face ce i-au făcut lui Traian Băsescu cu fratele său.”, a declarant Elena Udrea în interviu.
 
Aceasta a declarat că fostul soţ. Dorin Cocoş, i-a cerut să fixeze o intâlnire cu Florian Coldea şi George Maior.

“Fostul soţ a venit şi în acest context în care am vrut să lămurim povestea acelui împrumut mi-a zis despre această întâmplare, rugându-mă să-i fixez o întâlnire cu Dl Coldea şi Maior. Puteam să spun că Dorin Cocoş vrea să stea de vorbă cu ei. Nu am fixat, nu a avut loc acea întâlnire. I-am spus preşedintelui Traian Băsescu. Întrebaţi-l  pe el.”, susţine Elena Udrea.

Referitor la creditul la bancă şi banii nejustificaţi, Elena Udrea a declarat că a luat credit de la bancă pentru a construe locuinţe.

“Creditul la bancă? În 2007 a venit la mine Gheorghe Stelian cu un teren pe care l-a prezentat ca fiind foarte bun. M-am împrumutat la bancă ca să construiesc locuinţe. Am luat 3,2 milioane de euro. Am garantat cu terenul care făcea mai mult plus toate bunurile familiei. Imediat după ce s-a semnat contractul ...terenul nu era costruibil, nu am reuşit să scot PUZ.  Domnul Stelian m-a păcălit. I-am zi domnului Stelu să-şi ia terenul înapoi. Gh Stelian a venit cu parteneul său de afaceri şi a preluat terenul cu tot cu credit. Nu mi-a dat înapoi banii, niciodată. Un teren care nu era construibil pe care i l-am dat celui care mi l-a adus.”, a spus Elena Udrea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii