Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, la un pas de sechestrarea averii

ro

16 Feb, 2015 19:07 1223 Marime text
Elena Udrea este tot mai încolţită. Ea riscă să piardă şi banii primiţi în urma divorţului de Dorin Cocoş, pentru că procurorii ar putea cere anularea actului de partaj dintre cei doi, informează România TV.

Procurorii DNA au făcut o cerere oficială pentru identificarea averii Elenei Udea. În acest scop au fost trimise adrese către mai multe instituţii, printre care băncile la care fostul ministru are deschise conturi şi ANAF.

După primirea răspunsurilor privind averea Elenei Udrea se va trece la impunerea sechestrului asigurator. Elenei Udrea i se impută un prejudiciu de 13 milioane de euro în dosarul Microsoft: 9 milioane de euro pentru intermedierea semnării contractelor, bani ajunşi la ea prin intermediul fostului soţ, Dorin Cocol, 500.000 de euro primiţi de la Dinu Pescariu şi alte 3,5 milioane de euro primite de a un om de afaceri, notează România TV.

Procurorii ar putea să ceară, în plus, anularea vînzărilor şi tranzacţiilor făcute de Elena Udrea în ultima perioadă, dacă aceasta a înstrăinat bunuri sau bani de care a beneficiat din afacerea Microsoft, dar şi actul de vânzare a creditului de 3,5 milioane de euro pe care îl făcuse pentru achiziţionarea unui teren, dar care a fost preluat ulterior de Alexandru Faur.



Sursa: România TV

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii