Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea - „Nu mă aştept la loialitate de la cineva“

ro

03 Feb, 2015 10:59 1227 Marime text
Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, astăzi, la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă conform programului stabilit, după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, în care este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere. Ea a fost huiduită de câţiva oameni care o aşteptau la ieşire şi strigau „La puşcărie“.

„Când e vorba de Elena Udrea toate lucrurile sunt speciale. Până și prezența la secția de Poliție trebuie să fie un spectacol", a declarat Elena Udrea.

„Legat de dosarul Rudel Obreja, beneficiul ar fi fost electoral. Eu am vrut să particip cu fonduri europene la promovarea României pentru a avea beneficii de imagine. Deci, asta este miza: imaginea! Cine are o imagine mai bună: doamna Kovesi sau eu. Eu nu mă aștept să fiu arestată, ci că abuzurile nu m-ar mira să se continue chiar și cu o asemenea încercare", a precizat Elena Udrea.

Elena Udrea a mai spus că ar demisiona, dar tot ar fi nevoie de avizul președintelui Klaus Iohannis. „Și dacă demisionez, trebuie să-mi dea aviz domnul Iohannis", a spus Elena Udrea.

Udrea a mai spus că ea nu se aşteaptă niciodată la loialitate şi susţinere din partea nimenui şi ştie că, în demersul său contra lui Florian Coldea, este singură.

„Știu că în acest demers am pornit singură. Dar și dacă aș fi cel mai rău om din România lucrurile despre domnul Coldea trebuie verificate", a spus deputatul.

Întrebată de „marii bărbaţi politici ai ţării care s-au ascuns pe sub mese", Udrea a precizat că nu s-a referit la Traian Băsescu şi la cei cu care a discutat şi au aceeaşi părere ca şi ea dar „azi se ascund de frică".

Aceasta a precizat că indiferent cine este dezvăluirile făcute despre directorul interimar al SRI, Florian Coldea, ar trebui verificate.


Sursa: România TV
Sursa foto: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii