Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii mirciști bifează cu premii încă un concurs național de matematică

ro

30 Oct, 2013 09:19 1631 Marime text
După competiția “Regalul Generației XXI”, matematicienii mirciști și-au mai adjudecat o serie de premii la Concursului Interjudeţean de Matematică “Cristian S. Calude”, găzduit de Galați.

Ca de obicei, în luna octombrie, Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri” din Galaţi, a organizat a XIV-a ediţie a Concursului Interjudeţean de Matematică “Cristian S. Calude”, concurs inclus în Calendarul Activităţilor Extraşcolare regionale şi  interjudeţene 2013, după următorul program: pe data de 19 octombrie 2013, proba pentru elevii din clasele a V-a şi a VI-a iar in perioada 26-27 octombrie 2013, proba individuală şi cea pe echipe pentru elevii din clasele VII-XII.

Pentru elevii Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân”, participarea la acest concurs este deja o tradiţie. Evenimentul, aşteptat cu nerăbdare, a adus şi în acest an multe succese tinerilor matematicieni mircişti, elevii pregătiţi de profesorii Mihai Contanu, Gabriela Constantinescu, Nelu Chichirim şi Cătălin Zîrnă, obţinând rezultate foarte bune.

De remarcat premiul II, obţinut de Calila Hakan, clasa a VIII-a, în timp ce Iliant Mihai, clasa a VII-a, Graur Andrei, clasa a X-a şi Nichita Emil, clasa a XI-a au luat fiecare premiul III.

Foarte bună şi prestaţia elevilor Abibula Aysun, clasa a VI-a, Epure Mihai şi Chichirim Stelian din clasa a VII-a, Salim Riza, clasa a IX-a, Murgoci Alexandra, Goie Iulian, şi Aleca Daniel, toti trei din clasa a XI-a, care au fost răsplătiţi cu menţiuni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii