Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emil Boc despre cazul tentativei de mită de la MAI Aştept toate concluziile oficiale ale autorităţilor

ro

20 Nov, 2010 19:27 1052 Marime text

Primul-ministru Emil Boc a refuzat să comenteze, sâmbătă, cazul privind tentativa de mituire a secretarului de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Fătuloiu, afirmând că aşteaptă "concluziile oficiale".

"Aştept toate concluziile oficiale ale autorităţilor statului după care mă voi pronunţa împreună cu ministrul de Interne", a declarat, la Tulcea, premierul Emil Boc, la finalul unei întâlniri avute cu prefectul judeţului, Vasile Gudu.

Secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Dan Valentin Fătuloiu s-a prezentat, din nou, sâmbătă, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat în dosarul tentativei de mită. Fătuloiu a fost audiat de procurorii anticorupţie şi vineri seară.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au prins, vineri, în flagrant delict, pe omul de afaceri Cătălin Chelu, care a încercat să îi ofere mită secretarului de stat Dan Fătuloiu.

Potrivit unor surse judiciare, Cătălin Chelu i-ar fi oferit lui Fătuloiu 50.000 de euro pentru a-i rezolva mai multe dosare penale în care omul de afaceri era implicat. Mita ar fi constat în bani, două maşini şi două case situate în Bucureşti.

AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii