Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enational.ro “Reţeaua Fenechiu” suge acum şi de pe Litoral!

ro

10 Sep, 2013 08:16 2773 Marime text
„Familia” liberală de la Iaşi îşi întinde tentaculele în toata tara. Dar, culmea, şi in restul partidelor, inclusiv în zonele de influenţă ale „colegilor” de guvernare. Astfel, procurorii au reuşit să facă joncţiunea între două anchete separate, privind fapte repetate de corupţie.

Drept urmare, spune enational.ro, mergând pe urmele lui Valerian Sălăvăstru, finul de cununie al lui Relu Fenechiu, anchetatorii au descoperit cu stupoare că omul de încredere al „baronului” de la Iaşi s-a refugiat tocmai pe Litoral, fiind consilier personal al primarului Ovidiu Brăiloiu. Mai mult, acesta a fost numit drept  „administrator public” al oraşului de la Malul Mării, unde au loc tot felul de tranzacţii cel puţin ciudate…
„Omul licitatie”

De-a lungul vremii, Valerian Sălăvăstru a fost acuzat de fals şi uz de fals, abuz în serviciu, delapidare şi luare de mită. Practic, procurorii ieşeni erau saturaţi de plângerile privind licitaţiile trucate în spatele cărora se afla, invariabil, acelaşi Sălăvăstru. Însă după ce a fost „zburat” din funcţia deţinută pentru preţurile de-a dreptul „nesimţite”, considerate chiar de zece ori mai mari decât cele reale, cu care achiziţiona diverse produse şi servicii din bani publici, acesta a fost sprijinit de către naşul Relu Fenechiu să ajungă şef al Corpului de control al fostului prefect de Iaşi, Radu Prisăcaru.
Operaţiunea „Petunia”
De la Iaşi,  Valerian Sălăvastru a ajuns administrator public al oraşului Eforie, fiind numit pe această funcţie de către primarul Ovidiu Brăiloiu. 

Întreg materialul însoţit de documente pe enational.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii