Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EVZ Dan Fătuloiu este cumătrul lui Aurelian Şoric, şeful IPJ Neamţ

ro

20 Nov, 2010 14:20 1481 Marime text
Evenimentul Zilei scrie că potrivit unor surse din Serviciile Secrete, ministrul Igaş a cerut declanşarea unor verificări după ce a primit o informare potrivit căreia Dan Fătuloiu ar fi cumătrul lui Aurelian Şoric. Iar secretarul de stat ar fi admis, în faţa colegilor săi că l-ar fi năşit pe naşul de cununie al lui Şoric, au adăugat sursele citate.

Informaţiile legate de această "cumetrie" nu au fost confirmate şi nici infirmate de oficialii MAI. La rândul lui, contactat de Evz, Fătuloiu a negat categoric această informaţie.

Dacă va fi confirmată însă de ancheta internă, informarea ar zdruncina serios credibilitatea cercetării disciplinare a comisarului-şef Şoric. Asta, în condiţiile în care, şi şeful Corpului de Control al MAI, chestorul Aurel Vlădulescu (cel care conduce verificările la Neamţ), este finul secretarului de stat.

Până la finalizarea anchetelor interne, mai scrie Evenimentul Zilei, Dan Fătuloiu a reuşit însă să distragă atenţia de la scandalul din vârful poliţiei, refuzând presupusa mită care ar fi fost oferită de omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii