Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul a dat afară patru jucători după meciul de aseară!

ro

12 Nov, 2011 23:06 1133 Marime text

Finanţatorul Farului Constanţa, Giani Nedelcu îşi acuză de trădare patru dintre jucătorii prezenţi pe teren în meciul cu FC Snagov. În minutul 70 constănţenii conduceau cu un categoric 3-0, dar până la final adversarii au reuşit să egaleze. După încheierea meciului, jucătorii suspectaţi că ar fi avut interese potrivnice Farului au fost concediaţi.

Şeful Farului pune aranjamentul pe seama jucătorilor Posteucă, L. Ştefan, Cernea şi Ciobanu pe care îi acuză de aranjamente cu oamenii de la conducerea echipei adverse.

Giani Nedelcu declară că în timpul meciului fratele lui Posteucă, Marian, ex-jucătorul Farului, care a fost exclus din lotul constănţean anul trecut, a fost văzut în tribune în timpul partidei alături de oficialii lui FC Snagov. Acelaşi Marian Posteucă s-a aflat la originea scandalului de săptămâna trecută de la Năvodari când l-a contactat pe golgeterul Chiţu de la gazde, pentru a nu-şi apăra corect şansele în partida cu FC Snagov.

Suspiciunea lui Nedelcu planează asupra unor aranjamente între jucători şi clubul FC Snagov, dar acesta nu exclude şi posibilitatea unor speculaţii la casele de pariuri.

Unul dintre argumentele pe care finanţatorul Farului îl invocă pentru a-şi susţine teoria este acela că toate cele trei goluri prin care FC Snagov a reuşit să egaleze au plecat de pe banda protejată de Ionel Posteucă.

Cei patru jucători invinuti de şeful Farului au fost daţi afară de la club.

 

www.liga2.prosport.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii