Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fătuloiu Nu sunt naşul lui Şoric

ro

20 Nov, 2010 16:50 1403 Marime text

Secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Fătuloiu, a declarat, la Realitatea TV, că nu este naşul şefului IJP Neamţ, Aurelian Şoric, şi că nici nu a petrecut vreo vacanţă în străinătate alături de acesta, negând, astfel, informaţiile vehiculate de presa centrală.

"L-am întâlnit o singură dată pe Şoric, în Kosovo. Nu am nicio relaţie de rudenie cu el şi nici cu altcineva din minister. Şi dacă ar fi aşa, ce? E cumva o crimă să fii naşul cuiva?", a precizat Fătuloiu, citat de NewsIn.

Secretarul de stat a negat, de asemenea, că ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, ar fi solicitat verificarea informaţiei privind presupusa relaţie de cumetrie.

"Nu este anchetă pentru relaţia mea cu Şoric. Ministrul Igaş ştie foarte bine, comunic foarte bine cu el, a ştiut şi de acest flagrant. Ancheta vrea să evalueze activitatea managerială a lui Şoric, care se va prezenta luni în comanda ministerului", spune Fătuloiu.

În opinia sa, vehicularea acestui gen deinformaţii despre el sunt urmarea acţiunilor pe care le-a declanşat contra economiei subterane, cu referire la reţinerea omului de afaceri Cătălin Chelu, care i-ar fi oferit mită pentru a-l ajuta în mai multe dosare.

"Toate aceste date sunt furnizate pe surse, pentru a mă opri din această acţiune de curăţire a mediului de afaceri", adaugă Fătuloiu.

evz.ro a scris, în ediţia de sâmbătă, că ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a cerut declanşarea unor verificări după ce a primit o informare potrivit căreia secretarul de stat Dan Fătuloiu ar fi cumătrul şefului IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, conform unorsurse din serviciile secrete.

Adevărul arelatat despre acelaşi Şoric că se lăuda cum cănu i se poate întâmpla nimic, pentru că şi-a petrecut două vacanţe în străinătate cu Dan Fătuloiu. Este vorba despre două excursii, în Egipt şi Antalya, iar informaţia a fost furnizată de Constantin Nechita, fost membru al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Neamţ.

Ministrul Traian Igaş a dispus, miercuri,declanşarea cercetării prealabile faţă de comisarul şef de poliţie Aurelian Şoric, pentru afirmaţiile publice şi conduita profesională ale acestuia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii