Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fătuloiu M-au trădat ofiţerii de la Economic cărora le-am cerut harta clanurilor financiare din ţară

ro

20 Nov, 2010 19:24 2000 Marime text

Secretarul de stat Dan Fătuloiu a explicat sâmbătă, la Realitatea TV, că în dosarul presupusei mite oferite de omul de afaceri Cătălin Chelu apare şi un autodenunţ semnat de fiul său prin faptul că "a fost trădat de nişte ofiţeri de la Economic".

"El (fiul, Alexandru Fătuloiu - n..r.) a fost după ce m-au trădat ofiţerii de la economic cărora le-am cerut să facă o hartă relaţională cu toate clanurile financiare din ţară. Printr-un interpus, (Chelu - n.r.)l-a sunat pe fiul meu, ca să îi dea telefonul pentru a discuta cu mine să cădem la pace, pentru că, altfel, mă face praf pe televiziuni", a declarat Fătuloiu.

În privinţa relatărilor din presa locală despre afacerile fiului său, secretarul de stat a afirmat că "există şi în Piteşti un ziar care nu lucrează decât la comandă".

"Fiul meu este un om de afaceri onest, nu a avut niciodată probeme cu legea", a subliniat Fătuloiu.

Pe de altă parte,Dan Fătuloiu alăsat de înţeles că pe lista învinuiţilor ar putea să apară şi numele unor poliţişti care lucrau la dosarele în care omul de afaceri Cătălin Chelu era cercetat pentru infracţiuni economice. "E un caz al DNA care a început în urmă cutrei luni şi este un caz în care sunt implicaţi şi alţi poliţişti", a spus el.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tepes 20 Nov, 2010 17:05 si mafia de la economic de la constanta? rapotan catana tomescu sint in mafie? iau spaga? dosraul lui marcel liga milioane euro unde e ? in care dosar bdul mamaia 1 - cine l tine? doasru belu cossti al fratelui procuroarei belu-implicati arion claudiu credite cu acte false la pyreus bank unde e doasrul? liga grand