Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul, meci greu la Constanța cu Turris-Oltul Turnu Măgurele. Ce absențe au „marinarii“

ro

06 Mar, 2020 13:49 2569 Marime text
FC Farul Constanţa întâlneşte sâmbătă, 7 martie, pe teren propriu, de la ora 12.00, Turris-Oltul Turnu Măgurele, în etapa a 24-a a Ligii a 2-a.

„Marinarii“ își doresc o nouă victorie, în condițiile în care sunt neînvinși la Constanţa în acest campionat, având un bilanţ excelent de nouă victorii şi un egal în zece partide, golaveraj 21-4.

În clasament, Farul se află pe locul opt, cu 33 de puncte (la patru puncte de locul trei, care duce la barajul de promovare menţinere în Liga 1). De cealaltă parte, Turris-Oltul este a patra în ierarhie, cu 36 de puncte.

Întâlnim o echipă care trage la promovare, cu organizare foarte bună a clubului. De când i s-a întors antrenorul înapoi, e mult mai puternică. Turris-Oltul are stabilitate financiară și l-a transferat pe golgeterul campionatului. Vom avea o partidă foarte grea, dar suntem pregătiți să câștigăm și să rămânem în luptă, a declarat Ianis Zicu, antrenorul FC Farul.


Echipa de pe litoral nu îi va putea folosi în acest meci pe atacantul Ionuț Stoica (nerefăcut complet în urma unei accidentări) și pe stoperul Viorel Lică (suspendat în urma cumulului de cartonașe galbene).

Vom da totul pe teren, încercând să păstrăm tradiția și să ne menținem, cu o victorie, invincibilitatea pe teren propriu. Vrem să facem un meci bun și să câștigăm. Știm ce ne așteaptă, Turris-Oltul e o echipă matură, dar suntem optimiști, a spus și fundașul Ionuț Ursu.


Sursa foto: ZIUA de Constanța   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii