Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeile social-democrate din judeţul Constanţa au sărbătorit Ziua Femeii (galerie foto)

ro

04 Mar, 2018 08:28 4326 Marime text
Aproape 900 de femei social-democrate din judeţul Constanta au sărbătorit, pe 3 martie, cu mare fast, Ziua Femeii. Au fost prezente 39 de organizații din județul Constanța la unul din cele mai frumoase și reprezentative evenimente derulate an de an de filiala Organizației de Femei Social-Democrate.

A fost o sărbătoare pentru femeile prezente la Mamaia, în cadrul restaurantului „Dorna“, la petrecerea pe care Organizația de Femei Social-Democrate a pregătit-o cu minuțiozitate.

Doamnele au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale județului, însă nici reprezentantele partidului de la nivel județean și național nu au lipsit de la evenimentul pe care Mariana Gâju, președinta organizației județene a PSD Constanța, îl organizează de 15 ani încoace.

La acest eveniment special, au fost prezenţi primarul Constanței și președintele organizației municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, președintele PSD Constanța și șeful organizației județene, Felix Stroe, Rovana Plumb - ministrul Fondurilor Europene (fosta președintă a organizației naționale de femei), Maria Lazăr - secretarul general al organizației naționale de femei, dar și membri din conducerea județeană a partidului.

De asemenea, de la petrecere nu au lipsit femeile lider, doamnele din PSD care conduc comune din județ, cum ar fi Saraiu - reprezentată de Dorinela Irimia, Gabriela Iacobici - Grădina și Marcela Rădulescu - Ion Corvin, împreună cu delegațiile lor.

Este firesc, este normal să fim împreună. Suntem o echipă, știm cum să ne organizăm, tocmai de aceea suntem aici 900 de femei! Femeile, așa cum le consideră președintele organizației județene, doamnele, nu sunt sexul slab, sunt forța și echilibrul partidului, le-a spus Mariana Gâju femeilor prezente.

Distracția a continuat până spre orele serii, iar de la petrecere nu a lipsit tortul aniversar dedicat tuturor doamnelor prezente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii