Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filmul accidentului provocat de poliţistul de la Secţia 5 (video)

ro

15 Sep, 2011 17:17 2606 Marime text

politist.jpgUpdate: În urmă cu puţin timp, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă că "angajatul I.P.J. Constanţa, ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Secţiei 5 Poliţie, şi care în cursul serii precedente a fost implicat într-un eveniment rutier, şi-a prezentat cererea de demisie din poliţie, ce a fost acceptată de conducerea instituţiei."

A făcut uniforma de ruşine. Un poliţist din Constanţa s-a urcat băut la volan şi, după ce a lovit o maşină parcată, a fugit de la faţa locului. După o urmărire prin oraş a fost prins de proprietarul autoturismului avariat, care a primit ameninţări din partea omului legii. Ajuns pe mâna colegilor săi, acesta a refuzat să i se recolteze probe bilologice pentru stabilirea alcoolemiei. Până la această oră superiorii poliţiştului nu au vrut să comenteze cele întâmplate. Poliţistul de la secţia 5 Constanţa i-a pus pe jar, noaptea trecută, pe colegii săi. Aflat sub influenţa alcoolului, spun martorii, a lovit o maşină staţionată în Piaţa Ovidiu şi a fugit de la faţa locului.

Proprietarul autoturismului avariat nu a stat prea mult pe gânduri şi a plecat în urmărirea poliţistului. L-a prins în centrul oraşului.

Unul dintre martori a filmat toată scena cu telefonul mobil.

Dar păţania poliţistului nu avea să se încheie prea curând. Acesta s-a urcat din nou la volanul maşinii personale şi a plecat spre cartierul Tomis Nord, unde şi-a abandonat autoturismul pe strada Dobrilă Eugeniu. De aici a plecat pe jos la o terasă din Mamaia. Aici a dat din nou ochii cu bărbatul căruia i-a tamponat maşina, care de această dată a chemat poliţia.

În zadar s-au rugat colegii de poliţistul recalcitrant să îi însoţească la secţie. Acesta a refuzat. Dar în cele din urmă a acceptat să fie dus la Poliţia Rutieră.

La Rutieră, omul legii nu a fost de acord să fie testat cu aparatul Drager sau să-i fie recoltate probe bilologice. Le-a spus însă colegilor săi unde şi-a parcat maşina personală.

Până la această oră superiorii poliţiştului nu au vrut să comenteze despre situaţia colegului lor.

Sursa: Reporterntv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • km5 15 Sep, 2011 21:46 Una din cele mai corupte sectii de politie din TARA!