Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratelui lui C.V.Tudor i s-a făcut rău la sediul PRM, fiind dus la Spitalul Militar de SMURD

ro

04 Jan, 2011 15:18 1248 Marime text

Fratelui lui Corneliu Vadim Tudor, Marcu Tudor, i s-a făcut rău în timpul scandalului de la sediul PRM, fiind dus la Spitalul Militar de o ambulanţă SMURD.

Marcu Tudor a avut o altercaţie, în faţa sediului partidului, cu poliţiştii care iniţial nu i-au permis să intre în clădire. De altfel, Corneliu Vadim Tudor s-a certat cu oamenii de ordine pentru că l-ar fi bruscat pe fratele său, Marcu Tudor, general în rezervă. "Bruscaţi un general de armată, nu vă e ruşine?! Umplu puşcăriile cu voi, cu toţi care sunteţi aici şi cu şefii voştri", a spus europarlamentarul.

După acest incident fratelui liderului PRM i s-a făcut rău, el având unele probleme cardiace. Cei de la PRM au chemat o ambulanţă care l-a dus pe Marcu Tudor la Spitalul Militar, potrivit Realitatea TV.

Un executor judecătoresc şi mai mulţi poliţişti au venit marţi dimineaţă pentru a executa silit sediul PRM. Demersul a provocat furia lui Corneliu Vadim Tudor, care i-a adresat injurii şi a stropit cu apă executorul judecătoresc venit să evacueze sediul PRM, printre expresiile pe care liderul PRM le-a adresat femeii fiind "căţea turbată", "pitică nenorocită" sau "vită încălţată.

www.newsin.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii