Frigărui de dovlecei cu ton
Frigărui de dovlecei cu ton
21 Jul, 2019 19:30
ZIUA de Constanta
2300
Marime text
Astăzi vă propun o minunată rețetă de vară cu dovlecei, atât de gustoasă și simplu de facut, sunt sigura ca o sa va placa foarte mult. Reteta de frigarui de dovlecei și ton este una dintre preferatele familiei mele.
Frigăruile se coc la cuptor, în doar 15 minute, iar dacă vreti sa scurtati timpul de preparare, puteti frige dovleceii cu o seara inainte, iar a doua zi sa pregatiti umplutura pentru aceste delicioase rulouri de dovlecei. Frigăruile se pot mânca sau reci sau calde, noi de obicei le mâncăm cu salata si uneori, cu felii de paine prajita frecata cu usturoi.
Ingredientul de bază al frigăruilor este tonul file in suc propriu. Îmi place foarte mult consistența fileului de ton, este perfect potrivit pentru umplutura acestor rulouri de dovlecel.
Ingrediente (3 frigărui mari)
4 dovlecei medii (pentru rulouri)
1 dovlecel mediu (pentru umplutura)
1 conserva ton file in suc propriu Lotka (200 g)
100 g urda de vaca/ricotta
1 ou mediu
2 linguri parmezan ras
1 lingurita rasa sare
1 lingurita rasa busuioc proaspat tocat
2-3 linguri pesmet
2 linguri ulei de masline
Mod de preparare pe Rețete culinare Laura Adamache
Frigăruile se coc la cuptor, în doar 15 minute, iar dacă vreti sa scurtati timpul de preparare, puteti frige dovleceii cu o seara inainte, iar a doua zi sa pregatiti umplutura pentru aceste delicioase rulouri de dovlecei. Frigăruile se pot mânca sau reci sau calde, noi de obicei le mâncăm cu salata si uneori, cu felii de paine prajita frecata cu usturoi.
Ingredientul de bază al frigăruilor este tonul file in suc propriu. Îmi place foarte mult consistența fileului de ton, este perfect potrivit pentru umplutura acestor rulouri de dovlecel.
Ingrediente (3 frigărui mari)
4 dovlecei medii (pentru rulouri)
1 dovlecel mediu (pentru umplutura)
1 conserva ton file in suc propriu Lotka (200 g)
100 g urda de vaca/ricotta
1 ou mediu
2 linguri parmezan ras
1 lingurita rasa sare
1 lingurita rasa busuioc proaspat tocat
2-3 linguri pesmet
2 linguri ulei de masline
Mod de preparare pe Rețete culinare Laura Adamache
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii