Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galaţi Inaugurare la pavilionul Spitalului de Boli Infecţioase

ro

28 Nov, 2008 18:09 829 Marime text

Cel mai mare pavilion al Spitalului de Boli Infecţioase ,,Sf. Cuvioasă Parascheva" din Galaţi a fost inaugurat, astăzi, după ce a suferit un amplu proces de consolidare şi modernizare.Valoarea lucrărilor la acest pavilion au depăşit cu şase sute de mii de lei suma iniţială de un milion de lei alocată acestui proiect de Consiliul Judeţean (CJ), dar efortul a meritat pentru că oferă bolnavilor asistenţă medicală şi internare la standarde europene.

,,În acest pavilion dispunem de un laborator nou, care răspunde celor mai exigente cerinţe în materie. De asemenea, avem şi o farmacie nouă şi modernă. În saloanele pavilionului pot fi internaţi în cele mai bune condiţii circa şaizeci de bolnavi. Confortul pacientului este important în procesul terapeutic. Pavilionul include şi spaţii destinate serviciilor administrative.

Noutatea absolută o reprezintă cele două săli de curs pentru studenţi. Urmează ca spitalul să devină clinică universitară, aşa că era imperios necesar să reabilităm acest pavilion, o clădire foarte veche", a declarat directorul adjunct medical al spitalului, Călina Lazarovici. Laboratoarele şi cabinetele reabilitate vor fi dotate cu aparatură medicală de ultimă oră pe baza unor alocări bugetare ale CJ Galaţi.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii