Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana „Dorim sa semnam duminica parteneriatul cu PD-L“

ro

13 Dec, 2008 16:17 574 Marime text

Conform informaţiilor furnizate de Realitatea.net, negocierile dintre partidele PSD şi PD-L, în privinţa cooptării sau nu la guvernare a UDMR vor continua şi astăzi. La finalul negocierilor cu liderii democrat liberali,  care au avut loc ieri, la Senat, preşedintele PSD, Mircea Geoană a anunţat că sunt şanse ca mâine să se semneze parteneriatul cu PD-L. Potrivit sursei citate, la finalul întâlnirii de la Senat, Mircea Geoană a declarat: "Azi am încheiat o nouă rundă importantă de negocieri cu PD-L, urmând ca mâine după amiază să ne întâlnim din nou pentru a lămuri problema politică a UDMR.

Mâine dimineaţă cei de la PD-L  se vor întâlni pentru a discuta despre UDMR, iar după amiază vom vedea ce e de făcut. Oricum negocierile au avansat între cele două formaţiuni, iar mâine vom vedea dacă vom putea depăşi şi ultimul obstacol pentru a avea un guvern până pe 22 decembrie". La rândul său, Miron Mitrea s-a arătat optimist cu privire la finalul  negocierilor dintre PSD şi PD-L, afirmând "Alianţa cu PD-L va fi facută când se va semna protocolul şi cred că acest lucru va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Deocamdată negocierile sunt încă în curs, dar sunt optimist în ceea ce priveşte finalitatea lor. În prezent, suntem încă în tratative, am făcut paşi înainte şi sperăm ca totul să fie bine". Conform informaţiilor date de Realitatea.net şi Marian Oprişan de la PSD s-a arătat mulţumit de stadiul în care au ajuns negocierile de ieri. La negocierile de ieri au participat lideri ca: Mircea Geoană, Ilie Sârbu, Titus Corlăţean, Gheorghe Nechita, Marian Vanghelie şi Miron Mitrea, împreună cu delegaţia PD-L, alcătuită din premierul desemnat Theodor Stolojan, Emil Boc, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Elena Udrea, Gheorghe Falcă şi Florin Popescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii